Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 10/03/2008

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Albóndegas de grelos ao allo
Cantidade por ración
Calorías 258 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 9g
Colesterol 0.1mg 0%
Sodio 983mg 41%
Potasio 518mg 15%
Carbohidratos totais 25g 8%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 2g
Proteínas 6g 12%
Vitamina C 2%
Calcio 0.1%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cocer as patacas enteiras e os grelos en auga con sal.
  2. Escorrer ben os grelos e picalos moi miúdos.
  3. Pasar as patacas polo pasapurés ata formar un pure bastante espeso.
  4. Mesturar ben os grelos con este puré. Se quedase demasiado espeso pode engadirse un pouco de caldo de cocer os grelos. Deixar arrefriar.
  5. Coa axuda dunha culler formar boliñas coa pasta, pasalas por fariña e douralas nun pouco de aceite.
  6. Escorrer e poñelas nunha cazola de barro ou no prato ou fonte no que se van servir.
  7. No mesmo aceite dourar os allos fileteados e botar esta allada por encima das albóndegas. Servir quente.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies