esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/11/2006

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Porros gratinados
Cantidade por ración
Calorías 366 Calorías da graxa 144
% valor diario*
Graxa total 16g 25%
Graxas saturadas 10g 50%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 4g
Colesterol 44mg 15%
Sodio 511mg 21%
Potasio 661mg 19%
Carbohidratos totais 46g 15%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 17g
Proteínas 11g 22%
Vitamina A 92%
Vitamina C 50%
Calcio 37%
Ferro 32%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Porros gratinados
Cantidade por ración
Calorías 366 Calorías da graxa 144
% valor diario*
Graxa total 16g 25%
Graxas saturadas 10g 50%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 4g
Colesterol 44mg 15%
Sodio 511mg 21%
Potasio 661mg 19%
Carbohidratos totais 46g 15%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 17g
Proteínas 11g 22%
Vitamina A 92%
Vitamina C 50%
Calcio 37%
Ferro 32%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Utilízase só a parte branca dos porros. Limpalos e lavalos ben e cocer durante 15-20 minutos en auga con sal.
  2. Mentres, facer unha bechamel co leite, a manteiga e a fariña.
  3. Escoar os porros e colocalos nunha fonte de forno untada lixeiramente con manteiga.
  4. Cubrir coa bechamel e o queixo relado e gratinar.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies