esEspañol enEnglish

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Ameixas ao Ribeiro

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Ameixas ao Ribeiro
Cantidade por ración
Calorías 316 Calorías da graxa 135
% valor diario*
Graxa total 15g 23%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 68mg 23%
Sodio 1278mg 53%
Potasio 695mg 20%
Carbohidratos totais 11g 4%
Fibra dietética 0.4g 2%
Azucres 1g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 12%
Vitamina C 47%
Calcio 11%
Ferro 158%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Ameixas ao Ribeiro
Cantidade por ración
Calorías 316 Calorías da graxa 135
% valor diario*
Graxa total 15g 23%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 68mg 23%
Sodio 1278mg 53%
Potasio 695mg 20%
Carbohidratos totais 11g 4%
Fibra dietética 0.4g 2%
Azucres 1g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 12%
Vitamina C 47%
Calcio 11%
Ferro 158%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha tixola dourar en aceite a cebola picada moi fina.
  2. Cando estea case dourada engadir a fariña, refogándoa para que no saiba a cru, e o viño branco do Ribeiro.
  3. Cando a salsa empece a espesar, incorporar as ameixas e deixar cocer ata que estean todas abertas.
  4. Empoar con pirixel picado e servir. Non aproveitar as ameixas que non se abran.
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies