esEspañol enEnglish

Publicada por Miguel, 5 Xuño, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Anchoas en picaracha

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Anchoas en picaracha
Cantidade por ración
Calorías 632 Calorías da graxa 333
% valor diario*
Graxa total 37g 57%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 20g
Colesterol 170mg 57%
Sodio 8125mg 339%
Potasio 1674mg 48%
Carbohidratos totais 14g 5%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 8g
Proteínas 60g 120%
Vitamina A 72%
Vitamina C 340%
Calcio 48%
Ferro 59%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Anchoas en picaracha
Cantidade por ración
Calorías 632 Calorías da graxa 333
% valor diario*
Graxa total 37g 57%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 20g
Colesterol 170mg 57%
Sodio 8125mg 339%
Potasio 1674mg 48%
Carbohidratos totais 14g 5%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 8g
Proteínas 60g 120%
Vitamina A 72%
Vitamina C 340%
Calcio 48%
Ferro 59%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Poñer as anchoas cubertas con abundante sal gordo nun recipiente con tapa e deixalas no frigorífico ata o día seguinte.
  2. Lavar ben as anchoas para lles quitar o sal.
  3. Lavar o recipiente, volver meter nel as anchoas, cubrir de auga e deixar unha hora en remollo para previr calquera exceso de sal.
  4. Mentres, filetear o allo e poñelo a sofrixir en aceite de oliva virxe extra.
  5. Trocear os pementos morróns e engadilos aos allos, deixando confeitar a lume medio.
  6. Escoar ben o peixe e dispoñelo nunha tarteira ampla.
  7. Poñer os pementos e os allos sobre as anchoas.
  8. Cubrir coa salsa de tomate, que ha ser ben espesa porque o peixe soltará máis auga.
  9. Enfornar durante 5 minutos a 200ºC.
Picaracha de anchoas
Picaracha de anchoas
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies