Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 14/02/2004

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Androlla
Cantidade por ración
Calorías 900 Calorías da graxa 603
% valor diario*
Graxa total 67g 103%
Graxas saturadas 25g 125%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 19g
Colesterol 175mg 58%
Sodio 615mg 26%
Potasio 628mg 18%
Carbohidratos totais 28g 9%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 6g
Proteínas 46g 92%
Vitamina A 4%
Vitamina C 68%
Calcio 6%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Moi sinxelo: cocer as androllas en auga (sen sal) durante tres cuartos de hora a unha hora aproximadamente.
  2. Mentres, noutra ola, cocer a verdura e as patacas en auga con sal, á que se pode engadir, se se quere, un pouco de caldo de cocer as androllas, pero non moito pois resulta moi forte debido ao adobo das androllas.
  3. Escorrer e servir.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies