esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Año ao forno
Cantidade por ración
Calorías 642 Calorías da graxa 414
% valor diario*
Graxa total 46g 71%
Graxas saturadas 17g 85%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 22g
Colesterol 203mg 68%
Sodio 715mg 30%
Potasio 851mg 24%
Carbohidratos totais 5g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 45g 90%
Vitamina A 2%
Vitamina C 4%
Calcio 1%
Ferro 3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Año ao forno
Cantidade por ración
Calorías 642 Calorías da graxa 414
% valor diario*
Graxa total 46g 71%
Graxas saturadas 17g 85%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 22g
Colesterol 203mg 68%
Sodio 715mg 30%
Potasio 851mg 24%
Carbohidratos totais 5g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 45g 90%
Vitamina A 2%
Vitamina C 4%
Calcio 1%
Ferro 3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Córtase en xuliana a cebola e dóurase en aceite.
  2. Mentras, sazónase o cordeiro troceado, aderézase con allo en po e tomiño, e colócase sobre unha bandeixa de forno. Cando a cebola estea lista cóase o aceite e régase con el o cordeiro.
  3. Engádes un pouco de viño branco e ásase no forno (prequentado a 200º) durante 50 minutos, polos dous lados.
  4. Cando estea listo, régase co brandy e pónselle un pouco de manteiga a cada anaco de cordeiro, para gratinalo a 250º ata que estea ben dourado.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies