es en

Arroz con berberechos e polo
Como preparar un arroz con berberechos e polo.
Racións Prep Time
6persoas 20minutos
Cook Time Passive Time
30minutos 5minutos
Racións Prep Time
6persoas 20minutos
Cook Time Passive Time
30minutos 5minutos
Ingredientes
Instructions
  1. Lavar os berberechos e deixalos en remollo durante 1 hora con sal gordo (así soltan as areas que poidan ter). Logo dunha hora, escoar e lavalos de novo. Reservar.
  2. Nun pouco de aceite de oliva, dourar o allo fileteado.
  3. Logo, engadir o polo troceado e sazonado con sal de allo, e douralo.
  4. Mentres, quentar o litro de auga e engadirlle os dous papeliños de azafrán.
  5. Unha vez dourado o polo, incorporar o arroz e refogalo para que peche e quede solto unha vez cocido.
  6. Engadir os berberechos e mesturar.
  7. Botar a auga quente co azafrán e salgar.
  8. Deixar cocer, tapado, ata que a auga se evapore totalmente (20 minutos aprox)
  9. Engadir os chícharos, escoados, tapar e deixar repousar 5 minutos.

es en