Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Arroz con leite
Cantidade por ración
Calorías 465 Calorías da graxa 108
% valor diario*
Graxa total 12g 18%
Graxas saturadas 6g 30%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 3g
Colesterol 34mg 11%
Sodio 139mg 6%
Potasio 536mg 15%
Carbohidratos totais 77g 26%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 51g
Proteínas 13g 26%
Vitamina A 7%
Vitamina C 2%
Calcio 39%
Ferro 3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Pónse a cocer o leite coa codia dun limón, un pao de canela e o azucre.
  2. Ao ferver o leite, incorpórase o arroz. Cócese, sen deixar de remexer, ata que estea brando.
  3. Retírase do lume e sácanse a canela e a codia do limón.
  4. Se é necesario pódese utilizar máis leite xa que ten que quedar caldoso e, ao enfriar, o arroz segue absorbendo o líquido.
  5. Sérvese cuberto de canela en po.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies