Publicada por Miguel, 5 Maio, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Arroz con verduras ao curry

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Arroz con verduras ao curry
Cantidade por ración
Calorías 346 Calorías da graxa 99
% valor diario*
Graxa total 11g 17%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 8g
Sodio 603mg 25%
Potasio 316mg 9%
Carbohidratos totais 56g 19%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 3g
Proteínas 6g 12%
Vitamina A 49%
Vitamina C 10%
Calcio 2%
Ferro 5%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha paelleira ou tixola grande e fonda, quentar aceite de oliva para sofritir as verduras.
  2. Sofritir as verduras nesta orde, deixando pasar un ou dous minutos antes de engadir a seguinte: cebola, allos tenros, cenoria, feixóns verdes e champiñóns. Deixar cociñar todo xunto durante uns minutos.
  3. De seguido, engadir o tomate relado, no que teremos incorporado unha chisca de azucre e a mesma cantidade de sal. Tapar e deixar que se refogue todo xunto de 3 a 5 minutos.
  4. Engadir o arroz e refogar ben, incorporar a auga, sal e curry ao gusto, e deixar cocer.
  5. Unha vez que empeza a ferver, calcular uns 17 a 20 minutos de cocción.
  6. Unha vez feito, deixar repousar, tapado, durante 5 minutos.
Arroz con verduras al curry
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies