Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Arroz negro
Cantidade por ración
Calorías 747 Calorías da graxa 162
% valor diario*
Graxa total 18g 28%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 149mg 50%
Sodio 848mg 35%
Potasio 928mg 27%
Carbohidratos totais 109g 36%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 4g
Proteínas 35g 70%
Vitamina A 10%
Vitamina C 28%
Calcio 13%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Pícanse as verduras e refóganse nun pouco de aceite de oliva.
  2. Cando están brandas engádese o calamar, limpo e cortado, e refógase todo xunto.
  3. Agrégase o arroz, que tamén se refoga uns segundos, e logo incorpóranse as dúas culleradas de salsa de tomate, o caldo de peixe, a tinta de calamar e o pirixel picado.
  4. Déixase cocer, primeiro a lume forte e logo moi suave, e en 20 minutos ten que estar listo.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies