es en

Publicada por Marta, 23 June, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Bacallau ao forno - Pil pil doado

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Bacallau ao forno - Pil pil doado
Cantidade por ración
Calorías 838 Calorías da graxa 648
% valor diario*
Graxa total 72g 111%
Graxas saturadas 10g 50%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 51g
Colesterol 108mg 36%
Sodio 4513mg 188%
Potasio 910mg 26%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.2g 1%
Azucres 0.1g
Proteínas 45g 90%
Vitamina C 7%
Calcio 13%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Untar de aceite o bacallau e colocalo nunha tixola resistente ao forno.
  2. Enfornar de 15 a 20 minutos a 180ºC
  3. Mentres, dourar os dentes de allo fileteados e o chile, sen sementes, en 3 cullerades de aceite de oliva.
  4. Engadir coma unha cullerada de vinagre de viño branco.
  5. Sacar o bacallau do forno, no que terá soltado toda a súa xelatina, e botarlle por enriba o aceite cos allos.
  6. Retirar os lombos de bacallau a un prato e reservar.
  7. Ligar a salsa, a lume suave, coa axuda dun coadoiro de malla fina.
  8. Empratar o bacallau e cubrir coa salsa.
Bacalao al horno - Pil pil fácil
Receitas relacionadas

es en

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies