Bacallau ao forno – Pil pil doado
Como preparar unha ración de bacalau ao forno cun pil pil moi sinxelo de facer
Racións Prep Time
1persoa 5minutos
Cook Time Passive Time
20minutos 0minutos
Racións Prep Time
1persoa 5minutos
Cook Time Passive Time
20minutos 0minutos
Instructions
  1. Untar de aceite o bacallau e colocalo nunha tixola resistente ao forno.
  2. Enfornar de 15 a 20 minutos a 180ºC
  3. Mentres, dourar os dentes de allo fileteados e o chile, sen sementes, en 3 cullerades de aceite de oliva.
  4. Engadir coma unha cullerada de vinagre de viño branco.
  5. Sacar o bacallau do forno, no que terá soltado toda a súa xelatina, e botarlle por enriba o aceite cos allos.
  6. Retirar os lombos de bacallau a un prato e reservar.
  7. Ligar a salsa, a lume suave, coa axuda dun coadoiro de malla fina.
  8. Empratar o bacallau e cubrir coa salsa.