Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 16/11/2005

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Bacalao con garbanzos

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bacalao con garbanzos
Cantidade por ración
Calorías 578 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 7g
Colesterol 54mg 18%
Sodio 2868mg 120%
Potasio 1499mg 43%
Carbohidratos totais 64g 21%
Fibra dietética 16g 64%
Azucres 8g
Proteínas 44g 88%
Vitamina A 16%
Vitamina C 87%
Calcio 8%
Ferro 8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Picar a cebola e un dos pementos moi miudos, trocear o outro pemento en cadrados e poñer a sofritir no aceite. Sazonar.
  2. Mentres, trocear tamén os tomates moi miudos (mellor pelados) e cando a cebola e os pementos estean case a punto, engadilos ao sofrito e sazonar.
  3. Deixar facer ata que o sofrito estea listo e, de seguido, engadir o bacallau. Deixar facer 4 ou 5 minutos por cada lado (dependendo do grosor do anaco).
  4. Cando estea listo o bacallau, retiralo, con coidado para que non se rompa, a un prato e reservar.
  5. Incorporar os garavanzos e deixar quentar uns minutos xunto co sofrito para que tomen o gusto de este e do bacallau. Por último volver a incorporar o bacallau e servir.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies