esEspañol enEnglish

Publicada por Marta, 30 Agosto, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Bonito con cebola ao viño

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bonito con cebola ao viño
Cantidade por ración
Calorías 340 Calorías da graxa 81
% valor diario*
Graxa total 9g 14%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 90mg 30%
Sodio 659mg 27%
Potasio 1019mg 29%
Carbohidratos totais 8g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 4g
Proteínas 47g 94%
Vitamina A 2%
Vitamina C 12%
Calcio 6%
Ferro 10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bonito con cebola ao viño
Cantidade por ración
Calorías 340 Calorías da graxa 81
% valor diario*
Graxa total 9g 14%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 90mg 30%
Sodio 659mg 27%
Potasio 1019mg 29%
Carbohidratos totais 8g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 4g
Proteínas 47g 94%
Vitamina A 2%
Vitamina C 12%
Calcio 6%
Ferro 10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Dourar a cebola, cortada á xuliana, en aceite de oliva. Salgar.
  2. Unha vez dourada, salgar o bonito, incorpralo á tarteira e selalo.
  3. Engadir o viño branco e unha folla de loureiro.
  4. Cociñar de 15 a 20 minutos, dependendo do tamaño dos anacos de bonito, dándolles a volta á metade da coción.
  5. Retirar do lume e deixar repousar de 2 a 3 minutos.
Bonito con cebolla al vino
Bonito con cebolla al vino
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies