esEspañol enEnglish

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Bonito en escabeche

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bonito en escabeche
Cantidade por ración
Calorías 511 Calorías da graxa 252
% valor diario*
Graxa total 28g 43%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 19g
Colesterol 113mg 38%
Sodio 1259mg 52%
Potasio 1202mg 34%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 0.3g
Proteínas 59g 118%
Vitamina A 27%
Vitamina C 13%
Calcio 6%
Ferro 15%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bonito en escabeche
Cantidade por ración
Calorías 511 Calorías da graxa 252
% valor diario*
Graxa total 28g 43%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 19g
Colesterol 113mg 38%
Sodio 1259mg 52%
Potasio 1202mg 34%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 0.3g
Proteínas 59g 118%
Vitamina A 27%
Vitamina C 13%
Calcio 6%
Ferro 15%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Sazónase o bonito e pónse nunha pota ou cazola de barro.
  2. Engádense os dentes de allo, as follas de loureiro e o pemento, e cúbrese con aceite e vinagre nunha proporción de dúas partes de aceite por unha de vinagre.
  3. Déixase cocer de 15 a 20 minutos, dependendo do grosor dos anacos.
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies