Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 05/07/2003

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bonito encebolado
Cantidade por ración
Calorías 278 Calorías da graxa 72
% valor diario*
Graxa total 8g 12%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 68mg 23%
Sodio 641mg 27%
Potasio 767mg 22%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 3g
Proteínas 36g 72%
Vitamina C 9%
Calcio 4%
Ferro 8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha tarteira con aceite quente márcase o bonito previamente sazonado. Retírase e resérvase.
  2. Nese mesmo aceite, se é necesario pode engadirse un pouco máis, dóurase a cebola e a continuación icorpórase o viño branco, remexendo para recoller ben a sustancia do bonito.
  3. De seguida engádese este, deixando reducir o prebe ata que a cebola adquira un ton caramelizado, dádolle a volta ao bonito á metade de tempo para que se faga polos dous lados.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies