Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Budín de grelos
Cantidade por ración
Calorías 207 Calorías da graxa 36
% valor diario*
Graxa total 4g 6%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 0.2mg 0%
Sodio 636mg 27%
Potasio 701mg 20%
Carbohidratos totais 27g 9%
Fibra dietética 12g 48%
Azucres 2g
Proteínas 10g 20%
Vitamina C 1%
Calcio 0.3%
Ferro 0.3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cócense os grelos picados moi finos ata que estean moi tenros.
  2. Cócense tamén as patacas en abundante auga con sal, déixanse escorrer ben e esmáganse.
  3. Nunha tixola cun fondo de aceite frítese a cebola picada moi fina ata que estea transparente e agréganse os grelos mesturándoos ben coa cebola.
  4. Se echa la patata esmagada en un molde de cake untado con un poco de aceite y espolvoreado con pan rallado, cubriendo las paredes y dejando un hueco en el centro en el que se pondrán los grelos.
  5. Bótase a pataca esmagada nun molde de "cake" untado cun pouco de aceite e espolvoreado con pan relado, cubrindo as paredes e deixando un oco no centro no que se poñerán os grelos.
  6. Desmóldase e sérvese quente.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies