Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Cachelos

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cachelos
Cantidade por ración
Calorías 117 Calorías da graxa 4
% valor diario*
Graxa total 0.4g 1%
Graxas saturadas 0.2g 1%
Graxas poliinsaturadas 0.2g
Colesterol 0.2mg 0%
Sodio 792mg 33%
Potasio 480mg 14%
Carbohidratos totais 24g 8%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 2g
Proteínas 3g 6%
Calcio 0.04%
Ferro 0.04%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Lavar as patacas limpándolles moi ben a terra.
  2. Cortar en dúas metades, poñer nunha pota cunha folla de loureiro, salgar e cubrir con auga.
  3. Cocer ata que flaten uns 5 minutos para rematar.
  4. Escoar a auga deixando só 1 ou 2 milímetros no fondo da pota.
  5. Volver a poñer no lume, apagado, só a calor residual, ata que estean secas.
  6. Tamén poden terminar de facerse no forno.
Cachelos
Cachelos
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies