esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Camaróns
Cantidade por ración
Calorías 164 Calorías da graxa 9
% valor diario*
Graxa total 1g 2%
Graxas saturadas 0.2g 1%
Graxas poliinsaturadas 0.2g
Graxas monosaturadas 0.4g
Colesterol 390mg 130%
Sodio 3674mg 153%
Potasio 662mg 19%
Carbohidratos totais 3g 1%
Fibra dietética 0.1g 0%
Proteínas 35g 70%
Vitamina A 0.3%
Vitamina C 0.2%
Calcio 0.4%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Camaróns
Cantidade por ración
Calorías 164 Calorías da graxa 9
% valor diario*
Graxa total 1g 2%
Graxas saturadas 0.2g 1%
Graxas poliinsaturadas 0.2g
Graxas monosaturadas 0.4g
Colesterol 390mg 130%
Sodio 3674mg 153%
Potasio 662mg 19%
Carbohidratos totais 3g 1%
Fibra dietética 0.1g 0%
Proteínas 35g 70%
Vitamina A 0.3%
Vitamina C 0.2%
Calcio 0.4%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  2. Cando ferva engádense os camaróns e déixanse cocer de 3 a 5 minutos (depende do tamaño) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  3. Escórrense e espállanse sobre una superficie ampla para os enfriar e xa están listos.
Camarones
Camarones
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies