Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Caracois guisados
Cantidade por ración
Calorías 813 Calorías da graxa 360
% valor diario*
Graxa total 40g 62%
Graxas saturadas 13g 65%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 17g
Colesterol 270mg 90%
Sodio 2669mg 111%
Potasio 1960mg 56%
Carbohidratos totais 21g 7%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 3g
Proteínas 85g 170%
Vitamina A 6%
Vitamina C 12%
Calcio 2%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cun pouco de manteiga e aceite refogamos o allo e a cebola picados, o touciño entrefebrado troceado e o pirixel.
  2. Logo engadimos a carne do pemento chouriceiro e, ao final, a cullerada de pemento doce xunto cunha cullerada de fariña para espesar a salsa.
  3. Regamos co viño branco e o caldo de ave ata lograrmos a textura desexada para a salsa.
  4. Finalmente incorporámo os caracois, que deixaremos quentar a lume suave uns minutos.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies