esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

O mellor para asar as castañas é facelo nunha prancha directamente sobre o lume dunha lareira, pero pódese tamén facer no forno.

Podemos mercalas xa asadas se temos a sorte de vivir nunha cidade na que aínda haxa carriños de castañas pola rúa.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Castañas asadas
Cantidade por ración
Calorías 196 Calorías da graxa 9
% valor diario*
Graxa total 1g 2%
Graxas saturadas 0.2g 1%
Graxas poliinsaturadas 0.5g
Graxas monosaturadas 0.4g
Sodio 2mg 0%
Potasio 484mg 14%
Carbohidratos totais 44g 15%
Proteínas 2g 4%
Vitamina A 1%
Vitamina C 67%
Calcio 2%
Ferro 5%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Castañas asadas
Cantidade por ración
Calorías 196 Calorías da graxa 9
% valor diario*
Graxa total 1g 2%
Graxas saturadas 0.2g 1%
Graxas poliinsaturadas 0.5g
Graxas monosaturadas 0.4g
Sodio 2mg 0%
Potasio 484mg 14%
Carbohidratos totais 44g 15%
Proteínas 2g 4%
Vitamina A 1%
Vitamina C 67%
Calcio 2%
Ferro 5%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Primeiro é necesario picar as castañas para que non revente a casca.
  2. Unha vez feito isto, póñense nunha bandeixa no forno, durante 30 a 40 minutos (depende do tamaño das castañas) a 175º-200º.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies