esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 15/11/2002

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cazoliñas de champiñóns
Cantidade por ración
Calorías 230 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Graxa total 17g 26%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 144mg 48%
Sodio 585mg 24%
Potasio 609mg 17%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 1g
Proteínas 15g 30%
Vitamina A 8%
Vitamina C 1%
Calcio 20%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Cazoliñas de champiñóns
Cantidade por ración
Calorías 230 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Graxa total 17g 26%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 144mg 48%
Sodio 585mg 24%
Potasio 609mg 17%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 1g
Proteínas 15g 30%
Vitamina A 8%
Vitamina C 1%
Calcio 20%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Unha vez limpos os champiñóns, trocéanse e refóganse nun pouco de manteiga.
  2. Sazónanse e repártense nunhas cazoliñas de barro ou cacharros resitentes ao lume.
  3. Facer una mestura cos ovos batidos, a nata e a metade do queixo relado.
  4. Botárlles o sal, pementa e un pouco de noz moscada.
  5. Verquer esta mestura por enriba dos champiñóns, cubrir co resto do queixo relado e enfornar ata que calle a mestura (ó gusto).
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies