esEspañol enEnglish

Publicada por Marta, 25 Novembro, 2015

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Centola

A foto que encabeza esta receita foi tomada en A Horta do Obradoiro (máis información en Facebook) xa que na casa non me deron oportunidade de facela.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Centola
Cantidade por ración
Calorías 477 Calorías da graxa 180
% valor diario*
Graxa total 20g 31%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 375mg 125%
Sodio 3035mg 126%
Potasio 1014mg 29%
Carbohidratos totais 0.1g 0%
Fibra dietética 0.03g 0%
Proteínas 75g 150%
Vitamina A 0.2%
Vitamina C 0.1%
Calcio 0.2%
Ferro 0.4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Centola
Cantidade por ración
Calorías 477 Calorías da graxa 180
% valor diario*
Graxa total 20g 31%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 375mg 125%
Sodio 3035mg 126%
Potasio 1014mg 29%
Carbohidratos totais 0.1g 0%
Fibra dietética 0.03g 0%
Proteínas 75g 150%
Vitamina A 0.2%
Vitamina C 0.1%
Calcio 0.2%
Ferro 0.4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha pota ponse abundante auga con sal gorda e loureiro
  2. As centolas debe incorporarse mentres a auga estea fría para que non solten as patas (se están vivas).
  3. Cando a auga comece a ferver deixanse cocer de 10 a 20 minutos (depende do tamaño).
  4. Escóanse, sérvense frías (do tempo), troceadas e co caldo no caparazón.
Centolla
Centolla
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies