Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 28/01/2011

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Champiñóns recheos de allos tenros
Cantidade por ración
Calorías 159 Calorías da graxa 126
% valor diario*
Graxa total 14g 22%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Sodio 593mg 25%
Potasio 483mg 14%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 2g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 11%
Vitamina C 12%
Calcio 1%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Limpar, vaciar os champiñóns, picar moi miúda a carne dos pedúnculos e reservar.
  2. Enfornar os champiñóns durante 10 minutos a lume medio nunha fonte untada con manteiga ou aceite.
  3. Mentres, nunha tixola cun fondo de aceite, moi lentamente, refogar os allos tenros picados e a carne picada dos champiñóns.
  4. Cando estean a media cocción, engádese o tomate triturado e déixase ata que a mestura estea case lista.
  5. Énchense os champiñóns con esta mestura e vólvense a enfornar outros 10 minutos máis ou menos.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies