esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 23/04/2008

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Champiñóns recheos de Espaguete de Mar
Cantidade por ración
Calorías 141 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 9g
Sodio 592mg 25%
Potasio 368mg 11%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 0.3g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 3%
Vitamina C 2%
Calcio 1%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Champiñóns recheos de Espaguete de Mar
Cantidade por ración
Calorías 141 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 9g
Sodio 592mg 25%
Potasio 368mg 11%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 0.3g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 3%
Vitamina C 2%
Calcio 1%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Hidratar as algas en auga con sal durante 10 minutos.
  2. Escorrer e cocer durante outros 10 minutos, tamén en auga con sal.
  3. Escorrer e reservar.
  4. Vaciar os champiñóns e reservar a carne dos pedúnculos, cortándoa moi miúda.
  5. Enfornar os champiñóns durante 10 minutos a lume medio nunha fonte untada con manteiga ou aceite.
  6. Mentres, nunha tixola cun fondo de aceite, moi lentamente, refogar o alliño tenro e a carne picada dos champiñóns.
  7. Cando estea practicamente feita, engadir as algas picadas e refogar un pouco máis.
  8. Encher os champiñóns con esta mestura e volver a enfornar outros 10 minutos máis o menos.
  9. Pode poñerse un pouquiño de queixo relado por encima.
  10. Servir quentes
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies