esEspañol enEnglish

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Choco con fideos

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Choco con fideos
Cantidade por ración
Calorías 545 Calorías da graxa 144
% valor diario*
Graxa total 16g 25%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 280mg 93%
Sodio 2342mg 98%
Potasio 1494mg 43%
Carbohidratos totais 46g 15%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 8g
Proteínas 48g 96%
Vitamina A 45%
Vitamina C 132%
Calcio 26%
Ferro 96%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Choco con fideos
Cantidade por ración
Calorías 545 Calorías da graxa 144
% valor diario*
Graxa total 16g 25%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 280mg 93%
Sodio 2342mg 98%
Potasio 1494mg 43%
Carbohidratos totais 46g 15%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 8g
Proteínas 48g 96%
Vitamina A 45%
Vitamina C 132%
Calcio 26%
Ferro 96%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Douramos o pemento vermello e reservámolo.
  2. No mesmo aceite poñemos a cebola moi picada e, cando estea dourada, o choco, limpo e cortado en anacos.
  3. Logo de douralo un pouco, engadimos o viño e a auga ata cubrilo e deixamos cocer.
  4. A media cocción, engádense os fideos, e a salsa de tomate. Se fai falta, engadimos tamén máis auga (suficiente para cubrir os fideos).
  5. Deixamos cocer a lume lento ata que estean listos. Engadimos o pemento vermello e servimos.
Sepia con fideos
Sepia con fideos
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies