esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 16/12/2003

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Chulas

Ingredientes

8 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Chulas
Cantidade por ración
Calorías 150 Calorías da graxa 27
% valor diario*
Graxa total 3g 5%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 0.5g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 54mg 18%
Sodio 23mg 1%
Potasio 58mg 2%
Carbohidratos totais 25g 8%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 9g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 0.3%
Calcio 2%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

8 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Chulas
Cantidade por ración
Calorías 150 Calorías da graxa 27
% valor diario*
Graxa total 3g 5%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 0.5g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 54mg 18%
Sodio 23mg 1%
Potasio 58mg 2%
Carbohidratos totais 25g 8%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 9g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 0.3%
Calcio 2%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Bátense os ovos co azucre.
  2. Engádese o leite, mesturando ben, e vai incorporándose a fariña, sen deixar de bater ata conseguir unha masa semilíquida.
  3. Vánse botando pequenas cantidades de masa nunha tixola con abundante aceite quente, fritíndoas ata que estean douradas.
  4. Sácanse e escóanse nun papel de cociña para quitar o exceso de graxa e empóanse con azucre.
  5. Utilizando unha culler (sopeira) como medida para botar a masa na tixola, con estas cantidades saen unhas 40 chulas.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies