esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Costeleta de tenreira
Cantidade por ración
Calorías 333 Calorías da graxa 162
% valor diario*
Graxa total 18g 28%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 140mg 47%
Sodio 381mg 16%
Potasio 750mg 21%
Carbohidratos totais 1g 0%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.03g
Proteínas 42g 84%
Vitamina C 2%
Calcio 0.01%
Ferro 0.4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Costeleta de tenreira
Cantidade por ración
Calorías 333 Calorías da graxa 162
% valor diario*
Graxa total 18g 28%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 140mg 47%
Sodio 381mg 16%
Potasio 750mg 21%
Carbohidratos totais 1g 0%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.03g
Proteínas 42g 84%
Vitamina C 2%
Calcio 0.01%
Ferro 0.4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Adóbase a costeleta un pouco antes de a cociñar co allo fileteado e o pirixel.
  2. Bótase aceite nunha tixola, o xusto para cubri-lo fondo e pónse a quentar.
  3. Sálgase a costeleta e fritímola na tixola ata que estea dourada por ámbolos dous lados.
  4. Pode acompañarse de patacas fritidas.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies