Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 29/06/2002

Votos: 1
Rating: 5
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Churrasco de porco
Cantidade por ración
Calorías 757 Calorías da graxa 576
% valor diario*
Graxa total 64g 98%
Graxas saturadas 23g 115%
Graxas poliinsaturadas 6g
Graxas monosaturadas 29g
Colesterol 195mg 65%
Sodio 1837mg 77%
Potasio 669mg 19%
Carbohidratos totais 1g 0%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.1g
Proteínas 43g 86%
Vitamina A 1%
Vitamina C 3%
Calcio 0.3%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Adobar a carne cunha mestura preparada co pirixel e os allos picados moi finos, o viño branco, o vinagre e o aceite (as proporcións que se dan aquí son orientativas, puidendo varialas según o gusto).
  2. Deixar neste adobo durante, a lo menos, unha hora.
  3. A continuación sazonar e facer nunha parrilla sobre as brasas.
  4. Se non se dispón de barbacoa, pode facerse no forno, aínda que non sae tan sabroso.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies