esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 18/09/2008

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Cigalas á prancha
Cantidade por ración
Calorías 581 Calorías da graxa 297
% valor diario*
Graxa total 33g 51%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 21g
Colesterol 420mg 140%
Sodio 2764mg 115%
Potasio 1612mg 46%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.02g
Proteínas 71g 142%
Vitamina A 3%
Vitamina C 4%
Calcio 0.3%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Cigalas á prancha
Cantidade por ración
Calorías 581 Calorías da graxa 297
% valor diario*
Graxa total 33g 51%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 21g
Colesterol 420mg 140%
Sodio 2764mg 115%
Potasio 1612mg 46%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.02g
Proteínas 71g 142%
Vitamina A 3%
Vitamina C 4%
Calcio 0.3%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cortar as cigalas dende a cabeza ata a cola polo lado da tripa sen chegar a separar as dúas metades.
  2. Untalas co aceite e empoar co pirixel e o allo moi picados.
  3. Poñer as cigalas na prancha quente uns minutos (según o tamaño da cigala) e coa casca enriba ata que estean feitas.
  4. Sazonar con sal grosa
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies