Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 29/12/2014

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Bacoriño ao forno
Cantidade por ración
Calorías 532 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 0.2mg 0%
Sodio 337mg 14%
Potasio 2101mg 60%
Carbohidratos totais 28g 9%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 2g
Proteínas 81g 162%
Vitamina A 1%
Vitamina C 4%
Calcio 0.3%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Prequentar o forno a 150-160º. Poñer a reixa do forno nunha das fontes e cubrir o fondo con auga.
  2. Machucar os allos co pirixel picado e mesturar co viño.
  3. Untar ben o bacoriño co mollo pola parte interna e sazonalo. Poñelo na fonte coa pel hacia arriba, coidando de que a auga non a toque xa que quedaría branda.
  4. Enfornar durante dúas horas aproximadamente, coidando que que o fondo non quede seco. Un pouco antes de retiralo, subir o lume para que a pel quede torrada e crocante.
  5. Pasar o bacoriño a unha fonte para servir e pasar a salsa que soltou no forno a outra cazola.
  6. Neste cazola poñer as patacas cortadas en dados e previamente douradas en aceite. Metelas ao forno uns 15 minutos aproximadamente.
  7. Servir o bacoriño acompañado das patacas.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies