Publicada por Marta, 18 July, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Paspallás en adobo asados

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Paspallás en adobo asados
Cantidade por ración
Calorías 372 Calorías da graxa 225
% valor diario*
Graxa total 25g 38%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 18g
Colesterol 0.1mg 0%
Sodio 1665mg 69%
Potasio 513mg 15%
Carbohidratos totais 24g 8%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 5g
Proteínas 3g 6%
Vitamina A 20%
Vitamina C 120%
Calcio 2%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Salgar os paspallás e poñelos nunha pota.
  2. Poñer por enriba os allos, a cebola e os pementos, todos troceados, e o perexil.
  3. Engadir o azafrán, o viño branco, o aceite de oliva e o vinagre. Remexer.
  4. Deixar repousar no frigorífico durante 24 horas remexendo de cando en vez.
  5. Ao día seguinte prequentar o forno a 200℃
  6. Colocar os paspallás nunha fonte de forno cun pouco do adobo.
  7. Enfornar durante 15 a 20 minutos.
  8. Mentres, dourar as patacas, cortadas en dados, e poñer a cocer o adobo.
  9. Engadir as patacas douradas ao adobo e deixar guisar todo xunto.
  10. Servir os paspallás coa gornición de patacas e adobo.
Codornices en adobo asadas
Codornices en adobo asadas
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies