esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Coello ao Ribeiro tinto

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Coello ao Ribeiro tinto
Cantidade por ración
Calorías 541 Calorías da graxa 234
% valor diario*
Graxa total 26g 40%
Graxas saturadas 6g 30%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 13g
Colesterol 180mg 60%
Sodio 1289mg 54%
Potasio 1174mg 34%
Carbohidratos totais 15g 5%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 5g
Proteínas 27g 54%
Vitamina A 2%
Vitamina C 14%
Calcio 5%
Ferro 10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Coello ao Ribeiro tinto
Cantidade por ración
Calorías 541 Calorías da graxa 234
% valor diario*
Graxa total 26g 40%
Graxas saturadas 6g 30%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 13g
Colesterol 180mg 60%
Sodio 1289mg 54%
Potasio 1174mg 34%
Carbohidratos totais 15g 5%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 5g
Proteínas 27g 54%
Vitamina A 2%
Vitamina C 14%
Calcio 5%
Ferro 10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. O día anterior trocease o coello, reservando o fígado libre de fel, e sazónase.
  2. Alíñase coa pementa, o allo picado, o tomiño e o ourego e cúbrese cun pouco de brandy e co ribeiro tinto.
  3. Engádese ao aliño media cebola troceada e dúas follas de loureiro.
  4. Ao día seguinte escóanse os trozos de coello e cóase o adobo, que se reserva.
  5. Dourase en aceite ben quente o coello, retírase do lume e, nese mesmo aceite, a lume lento, refógase o resto da cebola cortada en xuliana.
  6. Unha vez dourada a cebola incorpórase de novo o coello e cúbrese co caldo coado do adobo. Déixase cocer ate que estea tenro, engadíndolle, a media cocción, o fígado previamente machacado.
  7. Pódese acompañar de arroz branco.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies