esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Coello ao forno
Cantidade por ración
Calorías 521 Calorías da graxa 279
% valor diario*
Graxa total 31g 48%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 14g
Colesterol 191mg 64%
Sodio 908mg 38%
Potasio 1296mg 37%
Carbohidratos totais 22g 7%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 4g
Proteínas 29g 58%
Vitamina A 3%
Vitamina C 5%
Calcio 2%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Coello ao forno
Cantidade por ración
Calorías 521 Calorías da graxa 279
% valor diario*
Graxa total 31g 48%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 14g
Colesterol 191mg 64%
Sodio 908mg 38%
Potasio 1296mg 37%
Carbohidratos totais 22g 7%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 4g
Proteínas 29g 58%
Vitamina A 3%
Vitamina C 5%
Calcio 2%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Córtase a cebola en xuliana e dourase en aceite.
  2. Mentres, sazónase o coello troceado, alíñase co allo en pó e o tomillo, e colócase nunha bandexa de forno.
  3. Cando a cebola estea lista cólase o aceite regando con el o coello. Engádese tambén un pouco de viño branco e ásase no forno (prequentado a 200º) durante 45 minutos, polos dous lados.
  4. Cando estea listo, régase co brandy e se pónselle un pouco de manteiga a cada anaco de coello, para gratinalo a 250º ata que se doure ben.
  5. Sérvese acompañado de patacas fritidas.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies