Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Costela de porco adobada ao forno
Cantidade por ración
Calorías 780 Calorías da graxa 531
% valor diario*
Graxa total 59g 91%
Graxas saturadas 22g 110%
Graxas poliinsaturadas 6g
Graxas monosaturadas 26g
Colesterol 195mg 65%
Sodio 199mg 8%
Potasio 970mg 28%
Carbohidratos totais 16g 5%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 1g
Proteínas 44g 88%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Pónse a costela en remollo a noite anterior, escorréndose un par de horas antes de preparala.
  2. Métese no forno, prequentado a 180º-200º, nunha rexiña (convén termos debaixo unha bandexa para recolle-la graxa que vaia soltando a costela).
  3. Déixase facer durante unha hora, dándolle a volta á metade de tempo.
  4. Se é necesario, deixaremos que se faga un pouco máis de tempo pola parte exterior da costela se é moi grosa.
  5. Mentras, frítense as patacas como guarnición.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies