Costela de porco adobada ao forno
Como preparar unhas costelas de porco adobadas como se fosen zorza
Racións Prep Time
3persoas 10minutos
Cook Time Passive Time
60minutos 24minutos
Racións Prep Time
3persoas 10minutos
Cook Time Passive Time
60minutos 24minutos
Ingredientes
Instructions
  1. Preparar o adobo mesturando 4 culleradiñas de pemento doce, 1 culleradiña de pemento picante, 3 dentes de allo triturados, ourego ao gusto e un chupiño de viño branco.
  2. Remexer ben para mestrurar todo.
  3. Untar as costelas co adobo e deixar así ata o día seguinte.
  4. Prequentar o forno a 220ºC.
  5. Salgar as costelas e poñelas nunha bandexa de forno.
  6. Regar cun pouco de viño branco.
  7. Enfornar durante 50 minutos, dándolles a volta á metade da coción e regando de cando en vez co xugo.
  8. Logo dos 50 minutos, subir a bandexa e poñer o gratinador para tostar as costelas. Deixar 5 minutos por cada lado.