esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Crema de acelgas
Cantidade por ración
Calorías 417 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Graxa total 17g 26%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 9mg 3%
Sodio 2884mg 120%
Potasio 1368mg 39%
Carbohidratos totais 56g 19%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 7g
Proteínas 12g 24%
Vitamina A 201%
Vitamina C 82%
Calcio 12%
Ferro 24%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Crema de acelgas
Cantidade por ración
Calorías 417 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Graxa total 17g 26%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 9mg 3%
Sodio 2884mg 120%
Potasio 1368mg 39%
Carbohidratos totais 56g 19%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 7g
Proteínas 12g 24%
Vitamina A 201%
Vitamina C 82%
Calcio 12%
Ferro 24%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Pícanse a cebola e o allo e refógase a lume moi lento no aceite.
  2. Cando estean listos engádenselles as acelgas picadas, as patacas troceadas, o sal, a pementa e cúbrese co caldo de ave.
  3. Déixase cocer ata que a pataca estea lista (o tempo dependerá da calidade da pataca).
  4. Tritúrase todo e tamizase por un coador.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies