Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Crema de allos porros
Cantidade por ración
Calorías 192 Calorías da graxa 81
% valor diario*
Graxa total 9g 14%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 7mg 2%
Sodio 608mg 25%
Potasio 435mg 12%
Carbohidratos totais 24g 8%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 4g
Proteínas 3g 6%
Vitamina A 18%
Vitamina C 10%
Calcio 5%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. En dúas culleradas de aceite e dúas de manteiga refóganse os allos porros picados (só a parte branca).
  2. Cando estean listos engádense as patacas en anacos, o sal, a pementa e cúbrense con auga.
  3. Deixanse cocer durante 20 minutos, tritúrase e engádese un pouco de leite ata lograr a textura desexada.
  4. Cóase para obter unha crema fina.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies