esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Crema de remolacha
Cantidade por ración
Calorías 471 Calorías da graxa 324
% valor diario*
Graxa total 36g 55%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 26g
Colesterol 2mg 1%
Sodio 1352mg 56%
Potasio 872mg 25%
Carbohidratos totais 35g 12%
Fibra dietética 8g 32%
Azucres 18g
Proteínas 5g 10%
Vitamina A 35%
Vitamina C 36%
Calcio 13%
Ferro 23%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Crema de remolacha
Cantidade por ración
Calorías 471 Calorías da graxa 324
% valor diario*
Graxa total 36g 55%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 26g
Colesterol 2mg 1%
Sodio 1352mg 56%
Potasio 872mg 25%
Carbohidratos totais 35g 12%
Fibra dietética 8g 32%
Azucres 18g
Proteínas 5g 10%
Vitamina A 35%
Vitamina C 36%
Calcio 13%
Ferro 23%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Refóganse os allos porros ben picados en aceite de oliva e cando estéan ben pasados engádeselles a remolacha en anacos, a pementa, o sal e cúbrese todo con auga deixándose cocer durante 15 minutos.
  2. Logo tritúrase, engadindo leite ata lograr a textura desexada, e pásase por un coador fino.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies