esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 18/09/2004

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Empanada de bonito express
Cantidade por ración
Calorías 538 Calorías da graxa 324
% valor diario*
Graxa total 36g 55%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas saturadas 1g
Graxas poliinsaturadas 19g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 51mg 17%
Sodio 340mg 14%
Potasio 188mg 5%
Carbohidratos totais 38g 13%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 2g
Proteínas 15g 30%
Vitamina A 8%
Vitamina C 44%
Calcio 2%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Empanada de bonito express
Cantidade por ración
Calorías 538 Calorías da graxa 324
% valor diario*
Graxa total 36g 55%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas saturadas 1g
Graxas poliinsaturadas 19g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 51mg 17%
Sodio 340mg 14%
Potasio 188mg 5%
Carbohidratos totais 38g 13%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 2g
Proteínas 15g 30%
Vitamina A 8%
Vitamina C 44%
Calcio 2%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Estender unha lámina de follado sobre unha bandeixa de forno cuberta cun papel de forno ou un silpat ou semellante.
  2. Nunha tixola fritir lentamente a cebola cortada en xuliana e o pemento vermello en cadradiños.
  3. Cando estean fritidos, escorrelos e estender sobre o follado deixando uns dous centímetros de masa sen cubrir por todo ao redor.
  4. A continuación poñer o bonito, previamente escorrido de aceite e desmiuzado.
  5. Cubrir coa outra capa de follado, á que cortaremos dous centímetros ao redor para que sexa máis pequena.
  6. Dobrar o borde de abaixo sobre esta capa para pechar a empanada.
  7. Facer un burato no medio a modo de cheminea e decorar cos restos do follado.
  8. Pintar con ovo batido e enfornar, seguindo as instruccións do fabricante da masa ata que esta estea feita.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies