esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Fran, o 13/01/2005

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Espetos de peixe sapo
Cantidade por ración
Calorías 206 Calorías da graxa 72
% valor diario*
Graxa total 8g 12%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 38mg 13%
Sodio 1199mg 50%
Potasio 889mg 25%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 1g
Proteínas 24g 48%
Vitamina A 56%
Vitamina C 14%
Calcio 4%
Ferro 17%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Espetos de peixe sapo
Cantidade por ración
Calorías 206 Calorías da graxa 72
% valor diario*
Graxa total 8g 12%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 38mg 13%
Sodio 1199mg 50%
Potasio 889mg 25%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 1g
Proteínas 24g 48%
Vitamina A 56%
Vitamina C 14%
Calcio 4%
Ferro 17%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha cunca vérquese o aceite, dúas culleradiñas de pemento doce, sal grosa, media folla de loureiro picada e unha pizca de tomiño.
  2. Nesta mestura ponse o peixe sapo cortado en anacos grosos e déixase repousar media hora.
  3. Logo, móntanse os espetos alternando os anacos de peixe sapo coas setas e o cabacín, engádeselles pementa branca recién moída e fánse nunha prancha quente ata lograr o punto desexado.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies