esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 06/03/2007

Votos: 1
Rating: 5
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Espetos de porco
Cantidade por ración
Calorías 689 Calorías da graxa 504
% valor diario*
Graxa total 56g 86%
Graxas saturadas 19g 95%
Graxas saturadas 0.04g
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 26g
Colesterol 159mg 53%
Sodio 1237mg 52%
Potasio 639mg 18%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 1g
Proteínas 43g 86%
Vitamina A 21%
Vitamina C 47%
Calcio 1%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Espetos de porco
Cantidade por ración
Calorías 689 Calorías da graxa 504
% valor diario*
Graxa total 56g 86%
Graxas saturadas 19g 95%
Graxas saturadas 0.04g
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 26g
Colesterol 159mg 53%
Sodio 1237mg 52%
Potasio 639mg 18%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 1g
Proteínas 43g 86%
Vitamina A 21%
Vitamina C 47%
Calcio 1%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Trocear todas as carnes e verduras en tacos e pinchalas nos espetos de madeira, alternando as carnes cos pementos vermello e verde.
  2. Adobar cunha mestura de aceite, pemento e sal, e deixar repousar unhas 2 horas. O pemento pode ser picante, doce ou unha mestura dos dous.
  3. Cociñar á prancha ou á brasa e servir quentes.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies