Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Feixóns verdes con allada
Cantidade por ración
Calorías 375 Calorías da graxa 189
% valor diario*
Graxa total 21g 32%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 12g
Colesterol 212mg 71%
Sodio 1251mg 52%
Potasio 1099mg 31%
Carbohidratos totais 32g 11%
Fibra dietética 9g 36%
Azucres 12g
Proteínas 14g 28%
Vitamina A 90%
Vitamina C 13%
Calcio 5%
Ferro 17%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Límpanse de fíos os feixóns e cócense coas patacas e media cebola en abundante auga con sal.
  2. Nunha tixola prepárase un refogo con aceite de oliva e os allos fileteados.
  3. Cando os allos estean dourados retírase a tixola do lume e engádese unha cullerada pequena de pemento doce e o vinagre.
  4. Pódese engadir tamén un pouco do caldo de cocer os feixóns. Bótase esta mestura por riba dos feixóns e as patacas, acompañando todo dos ovos cocidos.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies