Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Filloas de anís

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Filloas de anís
Cantidade por ración
Calorías 208 Calorías da graxa 45
% valor diario*
Graxa total 5g 8%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 212mg 71%
Sodio 461mg 19%
Potasio 103mg 3%
Carbohidratos totais 26g 9%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 0.5g
Proteínas 10g 20%
Calcio 3%
Ferro 14%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Botar nunha cunca tódolos ingredientes e mesturar ben. Ten que quedar una pasta uniforme e lixeira. Déixase repousar unha hora.
  2. Engraxar unha tixola de ferro (se non se ten filloeira) con touciño e, cando estea ben quente, botar un caciño de pasta espallándoa uniformemente por toda a tixola.
  3. Cando estea feita dun lado (cando se despegue ben da tixola), darlle a volta e deixar que se faga polo outro lado.
  4. Retirar da tixola a un pano para quita-lo exceso de graxa. Pasar a un prato.
  5. Repeti-la operación ata remata-la pasta, untando a tixola co touciño para cada filloa.
Filloas de anís
Filloas de anís
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies