Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Filloas de caldo

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Filloas de caldo
Cantidade por ración
Calorías 368 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 297mg 99%
Sodio 868mg 36%
Potasio 269mg 8%
Carbohidratos totais 39g 13%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 1g
Proteínas 22g 44%
Calcio 4%
Ferro 19%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Botar nunha cunca todos os ingredientes e mesturar ben. Ten que quedar una pasta uniforme e lixeira.
  2. Deixar repousar unha hora.
  3. Engraxar unha tixola de ferro (se non se ten filloeira) con touciño e, cando estea ben quente, botar un caciño de pasta espallándoa uniformemente por toda a tixola.
  4. Cando estea feita dun lado (cando se despegue ben da tixola), darlle a volta e deixar que se faga polo outro lado.
  5. Retirar da tixola a un pano para quita-lo exceso de graxa.
  6. Pasar a un prato. Repetir a operación ata rematar a pasta, untando a tixola co tociño para cada filloa.
Filloas de caldo
Filloas de caldo
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies