esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Xamonciños de pavo con cardo
Cantidade por ración
Calorías 593 Calorías da graxa 315
% valor diario*
Graxa total 35g 54%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 17g
Colesterol 185mg 62%
Sodio 1517mg 63%
Potasio 1889mg 54%
Carbohidratos totais 14g 5%
Fibra dietética 7g 28%
Azucres 0.4g
Proteínas 54g 108%
Vitamina C 2%
Calcio 0.3%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Xamonciños de pavo con cardo
Cantidade por ración
Calorías 593 Calorías da graxa 315
% valor diario*
Graxa total 35g 54%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 8g
Graxas monosaturadas 17g
Colesterol 185mg 62%
Sodio 1517mg 63%
Potasio 1889mg 54%
Carbohidratos totais 14g 5%
Fibra dietética 7g 28%
Azucres 0.4g
Proteínas 54g 108%
Vitamina C 2%
Calcio 0.3%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Límpase o cardo de fíos e cócese ata que estea tenro, reservando o caldo da cocción.
  2. Sazónanse os dous xamonciños e alíñanse co allo en pó e aceite de oliva, para asa-los no forno a 190º durante media hora (15 minutos cada lado).
  3. Mentres, nunha tixola, douranse os dous dentes de allo laminados, engádeselles unha cullerada de fariña e, co caldo da cocción, lígase unha salsa na que se manterá quente o cardo.
  4. Cando os xamonciños estean listos, sérvense acompañados do cardo.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies