esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Robaliza ao forno con patacas
Cantidade por ración
Calorías 567 Calorías da graxa 225
% valor diario*
Graxa total 25g 38%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 13g
Colesterol 187mg 62%
Sodio 1600mg 67%
Potasio 1585mg 45%
Carbohidratos totais 32g 11%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 8g
Proteínas 49g 98%
Vitamina A 48%
Vitamina C 227%
Calcio 8%
Ferro 11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Robaliza ao forno con patacas
Cantidade por ración
Calorías 567 Calorías da graxa 225
% valor diario*
Graxa total 25g 38%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 13g
Colesterol 187mg 62%
Sodio 1600mg 67%
Potasio 1585mg 45%
Carbohidratos totais 32g 11%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 8g
Proteínas 49g 98%
Vitamina A 48%
Vitamina C 227%
Calcio 8%
Ferro 11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha bandexa de forno colocamos as patacas cortadas en rodas e sobre elas as verduras picadas cun pouco de ourego.
  2. Sazonamos e regamos con aceite antes de meter ao forno a 180º.
  3. Logo de 10 minutos colocamos na bandexa as robalizas, sazonadas, e incroporámo-lo viño branco, o caldo de peixe, o zume de limó e uns dados de manteiga sobre o peixe.
  4. Deixar facer de 20 a 25 minutos.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies