Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Robaliza ao pemento
Cantidade por ración
Calorías 635 Calorías da graxa 207
% valor diario*
Graxa total 23g 35%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 12g
Colesterol 286mg 95%
Sodio 1585mg 66%
Potasio 1880mg 54%
Carbohidratos totais 28g 9%
Fibra dietética 5g 20%
Azucres 3g
Proteínas 75g 150%
Vitamina A 91%
Vitamina C 27%
Calcio 4%
Ferro 16%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Córtanse as patacas en rodas grosas e frítense. Resérvanse.
  2. Límpanse as robalizas e se lles fai un corte no lombo, no que se mete unha roda de limón.
  3. Salpeméntanse os peixes e alíñanse co allo e o pirixel moi picados.
  4. Colócanse as robalizas nunha fonte de forno xunto coas patacas, e cúbrense cunha mezcla de pemento doce e pan relado.
  5. Logo réganse co viño branco, o caldo de peixe e un pouco de aceite e enfórnanse a 180º-200º durante 20 minutos, dependendo do tamaño dos peixes.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies