esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 08/09/2002

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Luras ao allo
Cantidade por ración
Calorías 196 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Graxa total 7g 11%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 3g
Colesterol 388mg 129%
Sodio 462mg 19%
Potasio 422mg 12%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.03g
Proteínas 26g 52%
Vitamina C 15%
Calcio 5%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Luras ao allo
Cantidade por ración
Calorías 196 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Graxa total 7g 11%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 3g
Colesterol 388mg 129%
Sodio 462mg 19%
Potasio 422mg 12%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.03g
Proteínas 26g 52%
Vitamina C 15%
Calcio 5%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Límpanse ben as luras e trocéanse en tiras pequenas non moi grosas.
  2. Nunha tarteira con aceite póñense a dourar os dentes de allo fileteados.
  3. Cando empecen a se dourar engádense as luras, previamente sazonadas, e refóganse un ou dous minutos a lume forte.
  4. De seguido baixase o lume e déixanse facer lentamente, remexendo de cando en vez.
  5. Poden servirse acompañados de arroz branco.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies