Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Meixóns ao allo
Cantidade por ración
Calorías 328 Calorías da graxa 261
% valor diario*
Graxa total 29g 45%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 19g
Colesterol 50mg 17%
Sodio 92mg 4%
Potasio 296mg 8%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.2g 1%
Azucres 0.1g
Proteínas 17g 34%
Vitamina C 4%
Ferro 0.4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cúbrese con aceite o fondo dunha cazoliña de barro e ponse ao lume.
  2. Filetéanse os allos e, cando o aceite estea quente, engándense á cazola.
  3. Cando os allos comecen a coller cor dourada, engádese a guindilla e, inmediatamente, os meixóns, remexendo continuamente para que se impregnen ben do sabor do aceite.
  4. Mantéñense ao lume o tempo imprescindible para se quentaren ben, xa que se pasan rapidamente e, coa calor que acumula o barro, continuarán facéndose unha vez retiradas do lume.
  5. Sérvense inmediatamente na mesma cazola.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies